Очаква ви преместване

Очаква ви преместване и се чудите от къде да започнете?

Преместване

Тук се очертава преместване

Без значение дали става въпрос за преместване на офис или дома Ви е необходима добра организация и планиране на преместването. Няколко приятелски съвета и препоръки ще ви помогнат това да стане максимално безболезнено и бързо.

Най-напред, след като  сте избрали кой  ще се заеме с хамалските услуги, уговорете си среща за предварителен оглед  на вещите за преместването. Тогава е момента да изясните на специалистите от фирмата детайлите около самото преместване и  транспортиране. Трябва да решите още нещо преди да се заемат наетите от вас хамали с преместването, а то е как и кой ще опакова багажа. Това може да направите сами, но имайте предвид че отнема многo време и нерви. Това е един доста бавен процес, винаги се оказва, че имате повече вещи, отколкото се смятали. Повечето фирми, предлагащи хамалски услуги, ще ви предложат и услугата опаковане. Ако желаете може да се възползвате от нея.

Да кажем, че сте решили максимално сами да се заемете с преместването. Ще са ви нужни опаковъчни материали – кашони, чували и други. Това ще  ви отнеме поне две, три седмици. Но ако решите да възложите тази задача на фирмата, опаковането няма ви отнеме повече от ден-два.

Багажът ви трябва да е добре и разумно опакован преди да започнете самото преместване. Така ще го съхраните максимално добре.

Хамали.БГ бул. Евлоги Георгиев 47, 1142 София 02/963 1233 088 778 3951

Оставете оценка

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *