Нанобелт в помощ на лечението на дископатия

Може да се доверите на Нанобелт, ако страдате от дископатия

дископатия

Тази жена страда от дископатия и има нужда от Нанобелт

Нанобелт наистина може да бъде вашия помощник в лечението на дископатия. Защото това не е лека задача. Лечението е много комплексно и продължително.

Освен това е важно да отбележим, че то е строго индивидуално. Не се доверявайте сляпо на чуждо, не медицинско мнение. Нещо помогнало на ваш близък или познат не е гаранция, че ще помогне и на вас.

След диагностициране на заболяването, което обикновено става с помощта на компютърна томография се предприема лечение.

Възможни са различни подходи. Първият и основния, на който се опират българските медици е медикаментозния метод на лечение. За целта се използват нестероидни противовъзпалителни лекарства и витамини от В група.

Масажът е метод, който добре влияе на дископатията, а и на други заболявани на гръбначния стълб, но масаж направен от специалист, а не шарлатанин, който вместо да помогне, може да ви влоши състоянието. Ако се притеснявате да се доверите на човека в ролята на масажист, можете да използвате колана Нанобелт. Той в буквалния смисъл на думата не прави масаж, но със сложната си и мощна система от магнити има аналогично действие. Нанобелт подобрява мускулния тонус и кръвообращението, което повтаря ефекта от физическия масаж.

Носенето на колана Нанобелт се съчетава идеално с физиотерапия. Използвайки Нанобелт няма да се нуждаете от болкоуспокояващи процедури, които иначе са неразделна част от лечението на дископатия.

Нанобелт наистина е незаменим помощник при лечение на дископатия.

 

Оставете оценка

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *