Прогнози при чантите за следващата година

Чантата е задължителен аксесоар, а шопингът й е слабост на жените по целия свят, защото жените избират чантите и аксесоарите, според това, с кои се чувстват най-удобно и кои си мислят, че са най-функционални.

drehi (6)Сигурно се питате дали и тази година ще бъдат отново на мода чантите с ресни, предимно от велур, които бяха така удобни и различни и пасваха на секси чизмите. По всяка вероятност няма да са. Но се задава още по-интересна и вълнуваща тенденция. Тази на пъстрия и колоритен пачуърк, който е така радостно-невинен. Решихме да ви съблазним с на неустоимите нови модели за есен/зима 2014-15.

В Милано на седмицата на модата за есенно-зимния сезон се очерта тренда змийска или крокодилска кожа. То някои експерти успяха да направят прогнози за това какво ще бъде модерно догодина. Модните дизайнери заложиха за зимните месеци на екзотични аксесоари – анималистични принтове, лаконичен дизайн и семпла елегантност. Цветовете ще бъдат светло и тъмно синьо, винено, кафяво и черно.

Всички модни къщи наблягат на изчистена визия и изискан силует. Опитвайки се да прогнозираме какво ще бъде актуално след това можем само да гадаем. Експерти предричат, че през сезон пролет-лято 2015 разнообразието от принтове ще надхвърли и най-смелите ни очаквания.

Демир бозан билки за бъбреци

Очаква се да се засилят акцентите пачуърк и цвят хамелеон при всички аксесоари. Ще се увеличат и трендовете щампа тип детска рисунка, текст и етно мотив. При животинските принтове леопард, кроко и змия ще дадат път на принта зебра. При флоралните шарки се очаква да се появят единични цветя в стил художествени творби тип Гоген или размазани или нефокусирани цветови принтове.

Силният лъскав тренд е на път да се превърне в нещо различно и необичайно. През лятото са много актуални чантите със златист, сребрист или бронзов оттенък. Това логично ще доведе до следващата доза блясък, а именно холографския ефект.
Виж повече на: http://kapere.com/damski-chanti

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *