Кой каза, че с пола и блуза приличаме на секретарки?

Има стотици онлайн магазини за дрехи в Интернет, които са успели да овладеят до съвършенство съчетаването между качество, удобство и цена.

image16Това е железен аргумент, че в България има много талантливи, интелигентни и решителни млади хора. Разгледайте очарователните уебсайтове с обновен и олекотен дизайн. Успешно планираното и поддържано портфолио с висококачествени продукти дава възможност за синергия в областта на производството, маркетинга и доставката.

В резултат на това се постига конкурентна стабилност на брандовете на пазара у нас и поcтоянно повишаване броя на клиентите.

Предимството на актуалния тренд щампа с цветя е богатия избор на флорални мотиви, който дизайнерите ни оставят. Бихме могли да изберем рокля – платно със семпла кройка и абстрактни щампи на цветя. По-класическо е предложението на рокля – бюстие със стилизирани цветя в пастелни нюанси, тропически цветя и наситени цветове правят визията ви бъбрива, може да изберете рокля с едно единствено цвете в стил Гоген.

Задължително използвайте асиметричен детайл. Много актуално е голото рамо, което ни връща към античния свят на Гърция и Рим. Днес то добива актуално звучене чрез използването на принтиран шифон или в прозрачните материи.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Имайте предвид, че внушението за тиха сила остава, особено, ако приберете косата си – внимавайте с посланието.
Друга новост от света на модата е формулата: минимализъм + максимализъм. Вечното съчетание на пола и блуза може да има неочакван характер и да излезе от класическия формат. Стефано Пилати от модния къща Yves Saint Laurent разби идеята за скучната пола до коляното, като използва богато декорирана материя и запазва блузата изключително чиста, за да изпъкне асиметричната й кройка.

Рикардо Тиши от Givenchy предложи да експериментираме с обемите. Полата с висока талия има лека свобода около ханша и криво закопчаване, което повтаря и в блузата с асиметрични ръкави. Кой каза, че с пола и блуза приличаме на секретарки?

Виж повече на: http://e-alexandra.com/blog/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *