Пълнено хлебче

Пълнено хлебче можете да приготвите и сервирате при празненства с малки деца, защото е много вкусно и интересно.

Това хлебче можете да сервирате и на закуска и ще зарадвате всички на масата. Приготвя се лесно и не отнема много време, а вкусът му ще ви плени. Спокойно можете да замените ръжените хлебчета с бели или малки франзелки.

Необходими продукти за пълнено ръжено хлебче:

1. 100 грама шунка

2. 100 грама пушен език

3. 50 грама кашкавалpulneni hlebsheta 1

4. 2 яйца

5. 2 кисели краставички

6. 125 грама прясно масло

7. 1 ръжено хлебче

Начин на приготвяне на пълно ръжено хлебче: нарежете на малки кубченца шунката, пушения език, кашкавала и киселите краставички. Сварете двете яйца и тях също нарежете на малки кубченца и прибавете към другите продукти. Маслото трябва да разбиете на крем и след това към него прибавете всички нарязани на дребно продукти. Получилата се смес разбъркайте добре.

“Фигурин

Разрежете на две по дължина 1 ръжено хлебче и издълбайте средата от двете половини, като оставите околовръст пласт от около 1 сантиметър. Всяка от половинките на ръженото хлебче трябва да напълните плътно с приготвената смес. След това ги съединете. Нужно е да ги завиете стегнато. Може да използвате кърпа за целта. Така завитото хлебче трябва да поставите на студено в хладилника за 3 часа. След престоя го извадете и го нарежете на тънки филийки с помощта на остър нож.

Подредете получените сандвичи в подходяща чиния и се насладете на вида им. Вкусът им също е превъзходен. Така приготвените сандвичи ще се харесан на вашите деца, а в случай че ще празнувате детски рожден ден те са много подходящи. Не са големи и ще могат да се хапнат на няколко хапки.

Можете да ги поднесете за закуска, като ги приготвите още вечерта и на сутринта само разрежете и сложете на масата. Предложете и чаша чай, като комбинация с пълненото ръжено хлебче.

Можете да ги украсите с магданоз или маслинка, това оставяме на вашето въображение. В плънката можете спокойно да добавите и някой продукт, който ви е любим.

Приятен апетит!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *